11 / 12 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

2009 er ved at være gået. Et år hvor vi fik udstillet vores hunde en hel del, og vi forsøgte at parre Ida som for første gang blev drægtigt.

Som tidligere skrevet endte drægtigheden i en akut livstruende livmoderbetændelse. Men Ida kom sig heldigvis over det i løbet af de efterfølgende måneder. Desværre sker der noget med tævers status i en flok når de er blevet steriliseret. Så vi kunne se at Ida ikke længere trives hjemme hos os.

Emma og Thea var ikke særligt søde ved hende og accepterede hende ikke længere. Så vi måtte tage en meget svær og tung beslutning. At Ida skulle flytte. Heldigvis er Ida en meget populær hund til vand- og lydighedstræning i region øst, så da Jan Marker hørte om vores problemer i flokken tøvede han ikke med at tilbyde at Ida kunne flytte ud til ham. Og det har vi ikke fortrudt at vi gjorde.

Ida bor nu sammen med sin kuldbror Leo, på en skøn landejendom hvor de har 2000 kvadratmeter have at lege på. Hver dag går Jan tur i skoven med Leo og Ida og det er lige noget Ida kan bruge. De to hygger sig sammen og Leo passer godt på Ida, og respekterer hende. Så vi er helt overbeviste om at den løsning var det bedste vi kunne gøre for Ida.

Stort tak til Jan Marker for at have taget Ida til sig, og sørger for at hun har det så godt.

01 / 12 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Velkommen på det nye Socathan.

Vi har fået redesignet vores hjemmeside så den er blevet mere tidssvarende og har fået et par nye forbedringer, bl.a. i hundenes billedgalleri hvor billederne nu bliver præsenteret væsentligt flottere.

Derudover er siden nu bedre sikret mod SPAM og lignende, som vi før har haft problemer med. Man kan aldrig sikre sig 100% mod det, men den nye side er væsentligt bedre stillet på det område.

Vi håber i alle vil få stor glæde af siden, og kan lide det nye design.

De varmeste Julehilsner
Kennel Socathan

16 / 09 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Det var så årets sidste udstilling for vores vedkommende. Men den er vi osse meget tilfredse med, Thae blev en flot nr. 2 i juniorklasse ud af 10. Ida blev ligeledes en flot nr 2 i åben klasse ud af 20 tæver. Så det kan man da kun være mere end tilfreds med.

31 / 07 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Drægtigtheden udviklede sig til en akut livmoderbetændelse, som Ida blev opereret for i går. Hun er stadig ikke på toppen, men vi håber at kærlig pleje vil få Ida tilbage til sin gamle form igen, i løbet af et par dage.

22 / 07 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Ida er blevet parret med JVV08 Birkorella's Gilbert Grape, kaldet Gilbert, og vi har været til dyrlægen i dag og fået bekræftet af Ida er drægtig.

Hvalpene forventes født ca 24-25 august.

15 / 07 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

I sidste uge var vi til Gold Cup i Nyborg. Som sædvanligt er det en kæmpe oplevelse, kæmpe arrangement og kæmpe stykke arbejde. Når man som vi, i år havde meldt os som frivillige hjælpere.

Det er 7 dage sammen med gode venner som man ikke ser så tit pga af den geografiske afstand, og en masse hyggelige aftener.

Vi havde kun meldt Thea til udstilling og hun klarer sig rigtigt flot. Hun fik execellent, som kun 7 fik ud af en stor Juniorklasse på 26. Så det var vi meget tilfredse med.

05 / 07 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi var selvfølgelig også på udstilling på Bornholm i weekenden mens vi var derovre. Anne og kenneths Gilbert blev en flot 2. bedste han, begge dage. Ida og Thea fik begge et rødt bånd og det må siges at være flot når de stort set ikke har pels i øjeblikket.

 

29 / 06 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi har været en uge på ferie på Bornholm sammen med Anne og Kenneth, vores
piger, Sebsatian og vores hunde. Vi lå på campingpladsen Lyngholt Camping ved Allinge, hvilken varmt kan anbefales og især osse hvis man har hunde med.

Meget venlige er de og der er fine forhold og gode lufte muligheder til hundene.Vi var rundt og så en del forskellge ting på Bornholm. Varmen gjorde at vi var nødt til at tage meget hensyn til vores hunde så de havde det faktisk bedst hvis vi kørte med air conditionen tændt,og om aftenen når solen var gået ned.

Om aftenen lavede vi fælles mad og Kenneth lavet nogle fantastiske måltider til os på grillen. Vi fik set de fleste af de meget idyliske havnebyer Allinge, Gudhjem, Hasle, Nexø og Svaneke og vi nåede osse til Due Odde og Snogebæk.

24 / 05 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi havde Ida med til Vandtræning ved Mosede Fort, hvor region øst havde besøg af de dygtige instruktører fra Jylland. Det var en meget hyggelig og lærerig dag. Og man bliver forundret over den måde hundene kan arbejde i vandet på. Vi syntes det var sådan en dejlig måde at være sammen med sine hunde på, så vi vil fortsætte vandtræning her fra august af sammen region øst.

12 / 05 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi har her i foråret deltaget i lydigheds træning i Lejre hos Region øst. Træningen er nu flyttet til Mosede Fort hvor vi fortsætter de næste måneder. Efter lydighedhed er der vandtræning, som vi vil prøve at få lidt erfaring med.


Her er Ida i vandet med Jan på en flot solskinsdag!

02 / 04 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

En skøn forårsmorgen var vi med Birgit og Angel i Hundige Parken og hundene nød at kunne lege i vandet og med hinanden. Og ikke mindst alle de andre hunde vi mødte.

02 / 04 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi var på udstilling i Tune hallen søndag d. 22 marts og det gik ganske ganske fint, Thea blev 2. vinder i hvalpe klasse og 2. bedste hvalp. Ida blev nummer 4 i åben klasse. Så det var en meget tilfredsstillende dag.

Stort tak til Helle Højdam som vidste Ida så flot i udstillingsringen.

30 / 01 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Vi har været på årets første udstillling i sidste weekend og Thea klarede sig rigtigt flot. Lørdag blev hun nummer 4 i hvalpeklassen, og søndag blev hun 2. og 3. bedste hvalp.

30 / 01 - 2009
Category: News from 2009
Posted by: Webmaster

Mini er flyttet til Kirsten i Terslev, hvor hun nyder at bliver forkælet og hygget om.

Practical information

Contact information:
 
Kennel Socathan
2670 Greve
Mob: 21 72 80 91
Email: Contact

Visitors:     
Today: 6
This month: 1465
Total: 205414


Member of:

Dansk Kennel Klub Newfoundlandklubben Breeding program

© Copyright and designed 2006-2019 - Klaus Christensen