26 / 07 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Gold Cup blev i år kun 1 dag for vores vedkommende pga. manglende mulighed for at få ferie. Vi havde tilmeldt Hanna søndag i hvalpe klassen, og var spændte på om det ville gå lige så godt som for en måned siden til Verdensudstillingen. Det gik forrygende igen. Hanna blev bedste tæve hvalp og derefter bedste hvalp. Dermed havde hun kvalificeret sig til Gold Cup finalen. Spændende, den havde vi aldrig før været i, så der var nerver på. Men igen slog hun alle de andre og blev dermed Hvalpe Gold Cup vinder 2010.

Det var så fantastisk og vi var, og er meget overvældet. Det var også ekstra sjovt fordi Hannas opdrætter Astrid Indrebø, og Robert der har Hannas mor, selv var til stede på Gold Cup og så Hanna vinde. En stor tak til Robert for hjælp, opbakning og foto.

Vi har ikke mulighed for at deltage i udstillinger de næste måneder, men forventer at udstille Hanna igen til oktober, og der vil Hanna så været kommet i junior klassen. I mellem tiden vil vi så koncentrere os om vandtræning.

03 / 07 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Vi havde tilmeldt Hanna i hvalpeklasse på verdensudstillingen i Herning. Lidt optimitisk har man lov at være jo. Men det gik over alt forventning. Hanna blev bedste tævehvalp og derefter bedste hvalp. Men desværre er hvalpe klassen ikke en klasse hvor man har den officielle titel verdenvinder. lidt ærgeligt syntes man jo.

Senere på dagen skulle Hanna så i Store Ring og deltage i konkurenncen bedste hvalp. Der var 26 andre hvalpe. Det var en meget overvældende oplevelse for os, vi har aldrig før kvalificeret os til Store Ring. I anledning af det var verdensudstilling var der pyntet ekstra flot op, man må sige at det var sat stort og flot op.

Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen

Det hele blev sendt via web tv så man kunne følge med hjemmefra via computer, hvilket familie og venner også gjorde. Og da bedste hvalp konkurenncen startede var nerverne også aktiveret hos Thomas. Men det hele gik så flot Hanna endte med at blive 4. bedste hvalp.

Så vi er meget stolte. det var en helt fantastisk dag for os. En stor tak til alle som hjalp os og bakkede op, og ikke mindst en stor tak til Astird Indrebø for at jeg fik lov at købe Hanna.

10 / 05 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Newfoundlandklubben region øst var på tur til Nyhavn. Vi startede fra Karlslunde station. Første udfordring for hundene var at kører med elevator, derefter S-tog. Togskift på Nørreport til metro, og der måtte hundene desværre på rulletrappen fordi elevatoren var ude af drift. Det gik, men det syntes de bestemt ikke var sjovt. Vores Hanna er heldigvis stadig så lille at Thomas kunne bærer hende på armen. Så gik vi i samlet flok til Nyhavn og op ad strøget. Fik en Sandwich ved Storkespringvandet og hundene fik vand og en bid af vores kyllingsandwich.

Massere mennnesker ville klappe vores hunde og vi hørte mange sjove bemærkninger i løbet af dagen. Er det en hest - åh den må være dejlig at putte med - jamen hvis jeg havde sådan så kunne jeg jo ikke få sofaen for mig selv - er det en sankt bernhards hund?

Derefter gik vi tilbage til Københavns Hovedbanegård og tog elevator og S-tog hjem igen. Hundene klarede det nu så fint, man havde jo ligesom prøvet det hele før. Og tror mig, det var nogle meget trætte hunde vi kom hjem med. Men vi havde en rigtig hyggelig tur, og vores hunde fik prøvet en masse de
ikke gør til hverdag. Så det var et hyggeligt og udbytterigt arrangement.Vi deltager gerne igen i lignende arrangementer.

05 / 05 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Hanna har været på sin første udstilling. Resultatet blev, Bedste baby tæve og Bedste Baby. Der kan man vel ikke klage over :-)

17 / 03 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Alle tre hunde var på trimmebordet i det fine vejr i går. Sådan en slags forårsrengøring. Der blev redt, klippet og renset ører osv. Det er tre meget fine velplejede hunde der går rundt herhjemme nu.

Vi fik lige lov at tage et enkelt nærbillede af Hanna mens hun sad på trimmebordet.

Thea er nu færdig fotograferet. Hendes status blev AD: 2 H:0 V:2 og HD blev status C H:C  V:A. Så Thea er næsten avlsgodkendt nu. Vi mangler bare hjertescanningen som Thea får lavet i løbet af april måned. Vi forventer at parre Thea enten til sommer eller i slutningen af året.

31 / 01 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Så har vi fået taget et par nye vinterbilleder af Hanna.

13 / 01 - 2010
Category: News from 2010
Posted by: Webmaster

Det er nye år er startet med at en ny lille meget fin pige er flyttet ind. Velkommen til.

Birkorella's Handsome Hannah. 

Det hele startede for over 2 år siden hvor jeg skrev til Astrid Indrebø om vi var interesseret i at købe en tæve fra hendes næste kuld. Vi fik en mail medio november at der var født et kuld med 3 tæver og 3 hanner, og der muligvis ville blive en tæve til os. I slutning af december fik vi så endelig besked at vi kunne hente en tæve i Oslo.

Vi tog fra Danmark søndag morgen,10. januar 2010 kl 5, Vi var blevet advaret mod glattet veje og meget koldt i Oslo. Men allerede i sydsverige kom vi i problemer. Det blæste kraftigt, så der lå fyge sne på vejene, og det var meget mørkt og meget meget ubehageligt at der lige pludselig lå 5 cm sne som fik bilen til at slingre. Og det skal siges at vi ikke kørte over max tilladte fart, tværtimod. Vi overvejede at vende om, frygtede det værste når vi kom længere mod nord. Men det hele blev lettere da solen stod op.

Vi ankom til oslo ved 14 tiden og fik en hjertelig velkomst af Astrid og Knut. Der blevet serveret en super lækker middag, vi fik elg, til dem der ikke har smagt det, meget lækkert minder om oksekød, måske bare bedre. Vi hyggede os med hvalpene og Hanna som vi skulle have med hjem. Bagefter fik vi kaffe og cognac i stuen. De bor på en gård som har været i Knut slægt og stammer fra 1700 tallet så der var mange spændende ting at høre om og kigge på.Mandag morgen gik turen så retur, og forinden var vi blevet sørget godt for med kaffe og morgenmad. Hanna klarede turen så flot hjem. Trods alt 8 timer i bil, med helt nye omgivelser og mennesker. Nu er vi vel hjemme igen, og vi er meget glade for vores lille nye Hanna. Hun er smuk og hun er en meget glad og nem lille tæve. Vores Emma er indtil nu lidt ligeglad med hende, tror hun tænker, åh nej endnu en ny lille en, det er ikke noget jeg kender til ;), og Thea hun vil så gerne lege med hende og kan ikke helt forstå at hun ikke kan lege med helt endnu i hende tempo.

Hanna får sin egen side på hjemmeside hvor der er stamtavle og flere billeder.

Practical information

Contact information:
 
Kennel Socathan
2670 Greve
Mob: 21 72 80 91
Email: Contact

Visitors:     
Today: 6
This month: 1465
Total: 205414


Member of:

Dansk Kennel Klub Newfoundlandklubben Breeding program

© Copyright and designed 2006-2019 - Klaus Christensen